Private Dining
Private Dining konceptet er en fuld pakkeløsning, hvor vi tager restaurant- oplevelsen hjem i jeres omgivelser uanset om det er I jeres private hjem eller et festlokale.
Vi holder juleferie fra d. 22. december - 07. januar.
Om Private Dining
LETH PRIVATE DINING er etableret i 2017 af Thomas Leth.
Vi har mere end 7 års erfaring inden for Private Dining. Vi yder altid vores bedste for, at I får en helt særlig oplevelse hvor I ikke skal gøre andet, end at slappe af og fokusere på jeres gæster og nyde oplevelsen, og så sørger vi for resten.
Det hele er enkelt og lige til. Menuen er forudbestemt og er identisk med den menu vi kører i den pågældende sæson på vores restaurant ”LETH DINING” som er beliggende på Adelgade i Skanderborg.
Prisen er indeholdt tjener og kok.
I en radius af 40 km fra vores lokation Adelgade 110, 8660 Skanderborg er der ingen ekstra omkostninger på transport m.v.. Ved Private Dining arrangementer med længere køreafstand end 40 km fra Skanderborg
aftales der blot tillægspris for kørsel/transport.
Hvordan foregår Private Dining?
Vi ankommer ca. 2 timer før første servering. Dette tidspunkt vil naturligvis være aftalt med jer på forhånd. Når I har nydt menuen medtager vi selvfølgelig alt service og udstyr igen, så der ikke står opvask tilbage og vi efterlader naturligvis et rent og ryddeligt køkken til jer (Vi anbefaler derfor altid at have egne ekstra glas stillet til rådighed, som kan benyttes efter vi har pakket ned.)
Ca. 30 min efter sidste servering, og når køkkenet er ryddet, takker vi for i aften og I kan herefter fortsætte med at nyde resten af jeres arrangement sammen med jeres gæster.
Om maden
Vi vil lave en menu kombineret af det nordiske med et asiatisk twist. Vi følger bedst muligt sæsonens råvarer, samtidig med at vi fermenterer og sylter, så vi også kan tilbyde jer nye og spændende retter senere, med råvarer fra tidligere.
Krav til jeres køkken
Funktionsdygtig ovn, komfur samt emhætte. Der skal være stikkontakter med jord i køkkenet. Det er en fordel, hvis der er adgang til et separat afsætter-rum med stikkontakter med jord. Der må ikke være trappe fra køkken til spisebordet.
Jeres lokation
Der skal være betalingsfri parkeringsplads, samt mulighed for aflæsning ved hoveddør.
(Evt. parkeringsgebyr pålægges prisen).
Afholdes selskabet i lejlighed er det vigtigt I oplyser etage samt om der er elevator eller trapper.
Hvis der udelukkende er trapper, pålægges gebyr 100,- pr. etage.
Tilkøb
Champagne & Caviar
kr. 189,- pr. pers.
Frisk Trøffel
kr. 95,- pr. pers.
Menu
Ris chips m. tomat – 45,-
Gris m. persillecreme & syltede rødbeder – 65,-
Hønsechips m. karamelliseret hvidløg – 55,-
Kartoffelchips m. purløgs mayo & rygeost – 45,-
Torsk m. rogn, fløde & urter – 95,-
Tigerrejer m. hvidløg, spirer & sesam – 105,-
Tatar m. estragon, løg & vaffel – 105,-
Kylling m. koriander, karse & sursød sauce – 95,-
Høns & kokos m. chili, ingefær & thai basilikum – 95,-
Okse m. brunet smør, sylt & porre – 145,-
Kål m. panko, citrus, ost & karse – 85,-
Ost m. blomme & knækbrød – 85,-
Fladbrød m. karamel, hvid chokolade & urter – 95,-
Agurk & ingefær m. æble & have syre – 85,-
Vi anbefaler 4-6 serveringer
Serveringerne kan afvige fra kortet
Ved allergener, spørg personalet
Hvad indeholder "Private Dining"?
-
13 serveringer (Kommer ind af 5 omgange)
-
Tilhørende vinmenu (5 glas) eller alkoholfri menu (5 glas)
Hvad medbringer vi?
Vi medbringer alt service (bestik, tallerkener & glas) servietter, div. maskiner vi skal bruge i køkkenet. Vi sørger også for bordopdækning. Hvis I skulle have andre ønsker udover vores standard opdækning, evt. ekstra bordpynt, aftales dette med LETH DINING ved booking.
Praktisk
Booking er først gældende ved betaling af depositum, hvilket udgør 50% af den fulde pris.
Restbeløb opkræves via faktura 7 dage inden afholdelse af Private Dining arranementet og betales senest 3 dage før afholdelse.