Vi holder sommerferielukket i uge 30, 31 & 32.
Om os
Hos os tilbyder vi ”Social Dining”, som er et koncept, hvor størstedelen er delemad, men der kommer også nogle serveringer undervejs, som I får helt for jer selv.
LETH DINING er startet af indehaver Thomas Leth. Thomas har tidligere drevet restaurant i Skanderborg i 2020 og siden 2017 givet kunderne muligheden for at få restaurantoplevelsen, hjem i egne omgivelser med ”PRIVATE DINING”.
Nu vil LETH DINING igen give jer muligheden for at besøge os i Skanderborg centrum. Restauranten vil bære præg af lidt asiatisk udtryk, kombineret med det nordiske køkken.
Specialtilbud: Spis tidligt onsdag & torsdag
Vi har åbnet op for tidlige bordbestillinger hver onsdag og torsdag. Reservation sker på info@lethdining.dk eller på 93978660
-
6 serveringer (Køkkenet bestemmer)
-
Kommer ind af 3 omgange
-
Bordbestilling mellem 17:00 - 17:30
Om maden
Vi vil lave en menu kombineret af det nordiske med et asiatisk twist. Vi følger bedst muligt sæsonens råvarer, samtidig med at vi fermenterer og sylter, så vi også kan tilbyde jer nye og spændende retter senere, med råvarer fra tidligere.
Der vil være mulighed for at vælge “Lille bord” eller “Stort bord” med tilhørende vin- eller saftmenu.
Serveringer og pakker
-
8 serveringer (Køkkenet bestemmer)
-
Kommer ind af 3 omgange
-
Vælges af hele bordet
-
13 serveringer (Køkkenet bestemmer)
-
Kommer ind af 5 omgange
-
Vælges af hele bordet
-
8 serveringer (Køkkenet bestemmer)
-
Velkomst + snack
-
Vinmenu
-
Kaffe & sødt
-
Vælges af hele bordet
-
13 serveringer (Køkkenet bestemmer)
-
Velkomst + snack
-
Vinmenu
-
Kaffe & sødt
-
Vælges af hele bordet
Vin- og alkoholfri menu
-
Passer til 8 serveringer
-
Passer til 13 serveringer
-
4 slags
Menu
Ris chips m. tomat – 45,-
Gris m. persillecreme & syltede rødbeder – 65,-
Hønsechips m. karamelliseret hvidløg – 55,-
Kartoffelchips m. purløgs mayo & rygeost – 45,-
Torsk m. rogn, fløde & urter – 95,-
Tigerrejer m. hvidløg, spirer & sesam – 105,-
Tatar m. estragon, løg & vaffel – 105,-
Kylling m. koriander, karse & sursød sauce – 95,-
Høns & kokos m. chili, ingefær & thai basilikum – 95,-
Okse m. brunet smør, sylt & porre – 145,-
Kål m. panko, citrus, ost & karse – 85,-
Ost m. blomme & knækbrød – 85,-
Fladbrød m. karamel, hvid chokolade & urter – 95,-
Agurk & ingefær m. æble & have syre – 85,-
Vi anbefaler 4-6 serveringer
Serveringerne kan afvige fra kortet
Ved allergener, spørg personalet
Åbningstider
Onsdag & torsdag
17:00 – 23:30
Fredag & lørdag
17:00 – 24:00
Sidste bestilling i køkkenet er kl. 20:00